JAK NA ZDRAVÉ KLOUBY A ZAMĚSTNANÉ PSÍ ZOUBKY?

Chcete svého čtyřnohého miláčka na chvíli zabavit a zároveň udělat něco pro jeho zdraví? Jděte na to přes kolagenové tyčky! Značka Nothin to Hide má ve svém sortimentu kuřecí i hovězí, které si váš pejsek zamiluje. 

Kolagen je nerozpustná bílkovina, která tvoří stavební hmotu pojivových tkání. Jeho pravidelný příjem pomáhá psům udržet si zdravé a pružné tkáně i hebkou a lesklou srst. Doporučován je obzvlášť starším pejskům, pejskům, kteří mají za sebou nějaký úraz nebo trpí na problémy s pohybovým a vazivovým aparátem. 

Kromě toho, že kolagenové tyčky obsahují spoustu bílkovin, jsou zdravou náhradou buvolí kůže. Pamlsky z buvolí kůže jsou problematické z mnoha důvodů. Při žvýkání často dochází k odlamování velkých kusů, které mohou způsobit udušení. Skrývají v sobě také plno chemikálií a jsou často uměle dobarvovány i dochucovány. Navíc se opravdu jedná o kůži, která je z větší části nestravitelná. Pejskům tak může způsobit zažívací potíže. 

Tyčky od Nothin to Hide se nelepí a jsou vyrobené tak, aby pejsek při žvýkání odlamoval pouze malé kousky, které snadno dožvýká a bez problémů spolkne. Pokud doma máte čtyřnohého miláčka, který patří do kategorie středně velkých plemen psů, pořídit mu můžete malé kuřecí nebo hovězí tyčky. Sáhnout můžete také po velkých kuřecích a hovězích plátcích.

Pro malá plemena psů doporučujeme kolagenové kostičky a kroužky. Vybrat si můžete opět mezi kuřecí a hovězí

Díky výrobkům od značky Nothin to Hide bude váš pejsek nejen zdravější, ale také šťastnější. Na kolagenových pamlscích si hezky pochutná a zaměstná své zoubky. Jejich koupě vás navíc bude bolet míň než pořízení nových papučí. Na našem e-shopu na vás čeká speciální akce 4+1!